Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

06. 05. 2019. 19:22   >>  19:28 7

PREDSJEDNIŠTVO DPS-A

Opštinske izborne konferencije prilika za nove ideje

Na sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore koja je održana danas, a kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, konstatovano je da se pripreme za održavanje predstojećih opštinskih izbornih konferencija odvijaju u skladu sa ranije postavljenim planom i kriterijumima za izbor opštinskih organa partije, saopšteno je iz te stranke.

"Predsjedništvo je izrazilo zadovoljstvo kvalitetom dosadašnjih prijedloga kandidata za članstvo u partijskim odborima na lokalnom nivou, koje u značajnoj mjeri predstavljaju novi, mladi i obrazovani ljudi, kao i zavidan broj žena.

U uvjerenju da će na bazi takvih prijedloga novi mjesni i opštinski odbori predstavljati osnovu daljeg političkog i kadrovskog snaženja DPS, Predsjedništvo je sigurno da će to biti garancija novih političkih pobjeda u redovnim izbornim izazovima", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, na temelju odluka opštinskih organizacija DPS, koje je prihvatilo Predsjedništvo partije, opštinske izborne konferencije će biti održane od 14. maja zaključno sa 30. junom.

"Predsjedništvo je konstatovalo da je proces unutarpartijskih izbora još jedna dobra prilika u kojoj će Demokratska partija socijalista pokazati svoju punu otvorenost za nove ljude i ideje, koji mogu dati značajan zamah politici partije, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou", zaključili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније