Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

06. 05. 2019. 13:52   >>  13:52 17

U JUNU U ŽENEVI

Mandić i Knežević pozvani na Kran Montana forum

Lideri Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije Andrija Mandić i Milan Knežević pozvani su na 30. jubilarni Kran Montana forum, saopšteno je iz Demokratskog fronta.


Kran Montana forum jedan je od centralnih međunarodnih događaja koji determinišu globalna politička i ekonomska kretanja. 

Kako je najavljeno, zasjedanje će biti održano od 26. do 29. juna u Ženevi.

Tema ovogodišnjeg zasijedanja je "Jesu li mir, razvoj i stabilnost postali samo san?". 

"Na Forumu će se raspravljati o pitanjima političkih i ekonomskih posljedica trenutnog stanja u svijetu, potencijalnim konfliktima, izazovima globalnog rukovođenja u uslovima sankcija i drugim aktuelnim pitanjima", kaže se u najavi.

Iz DF su kazali da ih raduje činjenica da relevantne međunarodne institucije i organizacije, koje se na strateškom nivou bave razvojem i stabilnošću, prepoznaju delikatnost aktuelnog političkog trenutka u Crnoj Gori.

"Kao i krize koja je kulminirala montiranim procesom, popularno nazvanim Državni udar", naveli su iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније