Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2019. 14:31 >> 14:46
13

GLAVNI ODBOR

Podrška Bečiću za novi mandat na čelu partije

Aleksa Bečić, na sjednici Glavnog odbora te partije, jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika Demokratske Crne Gore.

"Saglasno Statutu i utvrđenim kriterijumima, u predviđenim rokovima, u demokratskoj atmosferi i uz poštovanje principa slobodnog predlaganja, svi odbori Demokrata na lokalnom nivou održali su sjednice na kojima su upoznali svoje članove sa odlukama prethodnog Glavnog odbora i nakon istog sproveli postupak predlaganja mogućih kandidata za Predsjednika Demokratske Crne Gore. U kandidacionom postupku, u svim opštinskim organizacijama, za predsjedničkog kandidata Demokratske Crne Gore jednoglasno je predložen Aleksa Bečić", saopštile su Demokrate.

Bečić je prihvatio kandidaturu za predsjednika Demokrata i zahvalio je na pruženoj ljudskoj i političkoj podršci.

"Ja sam to učinio, jer sam predložen jednoglasno od svih vas i to meni kao čovjeku mnogo znači. Najvažnij razlog i ono što me uvijek ključno motiviše, i što me u konkretnom slučaju motivisalo da prihvatim kandidaturu za naredne četiri godine, jeste što je ovo jedna porodica. Sve dolazi i prolazi. Procenti i mandati dolaze i prolaze. Ali, kad smo mi za četiri godine uspjeli da narastemo do ovih granica, da, narodski rečeno, krenemo sa ledine, a da pored snage i širenja kapaciteta ostanemo jedna velika porodica i, prije svega, prijatelji, pa onda partijske kolege, onda sam ja srećan i ispunjen čovjek i to me dominantno motiviše i ključno rukovodi da sa vama zajedno nastavim da nižemo ove uspjehe i da dođemo i do one pobjede koju svi čekamo, koju su mnogi čekali, a neki ne dočekali i time nama učinili dodatnu obavezu da nastavimo još jače, snažnije i odlučnije", istakao je Bečić.

Aleksa Bečić, magistar ekonomskih nauka, osnivač je Demokratske Crne Gore. Za predsjednika Demokrata je izabran na Prvom kongresu Partije koji je održan 31. maja 2015. godine.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније