Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

02. 05. 2019. 12:03   >>  12:03 12

ANĐUŠIĆ

Šaranović za dvije i po godine nerada uzeo 40.000 eura

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Mihailo Anđušić, pozvao je Demokrate da izračunaju koliko su novca njihovi poslanici dobili za plate, a da se, kako navodi nijednom nisiju pojavili na radnom mjestu.

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović upitao je direktora Agencije za sprječavanje korupcije Sretena Radonjića zašto nije odgovorio na pismo koje mu je uputio prije više od mjesec dana u kome tvrdi da je guverner Centralne banke Radoje Žugić prekršio Zakon o sprječavanju korupcije.

Anđušić u reagovanju, kaže da se Danilo Šaranović juče svojim saopštenjem narugao svim građanima koji već dvije i po godine finansiraju njegov nerad.

“Tražeći način da, na međunarodni praznik rada, pred javnošću opravda preko dvije i po godine sramnog profitiranja na račun poreskih obveznika,  Šaranović se naprasno dosjetio da je poslanik?!”, navodi Anđušić.

Očekao je kaže od poslanika Demokrata, da se na praznik koji slavi rad, prije svega izvini građanima.

“Od građana je za dvije i po godine uzeo preko 40 hiljada eura na račun poslaničke plate, a da se ni jednom nije pojavio na svom radnom mjestu”, navodi Anđušić u reagovanju. 

Umjesto da na praznik rada, kako navodi Anđušić, pokaže nelagodnost i stid, što na radno mesto ne dolazi, ali uredno od građana uzima novac, Šaranović se pretenciozno oglašava baš na taj dan i pritom demonstrira da o radu institucija poput ASK ne zna baš ništa. 

“Ipak, preporučujemo mu da, umjesto što se bavi jeftinim marketingom, sjedne i izačuna koliko stotina hiljada eura su on i ostali poslanici Demokrata, besramno uzeli od građana, a svoj nerad licemjerno pravdali političkim stavom. Kada dođe do te ogromne cifre, neka se obrati građanima i objasni šta to njega i njegove partijske drugove razlikuje od ostalih građana Crne Gore. Po čemu je ova grupa demagoga privilegovana u odnosu na sve ljude, koji moraju svaki dan da se dokazuju na svom radnom mjestu, da bi zaslužili bar dio onoga što Bečićevi puleni od njih sramno otimaju”, zaključio je Anđušić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније