Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

28. 04. 2019. 09:49 >> 09:49
24

ČESTITKA MILAČIĆA

Vaskrsnuće Crna Gora kakva je nekada bila

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić čestitao je Vaskrs svim pravoslavnim vjernicima u našoj zemlji.

 

On je građanima koji slave Vaskrs poželio da im ovaj praznik donese sreću, dobro zdravlje, mir i porodično blagostanje.

Milačić se obratio svim pravoslavnim vjernicima povodom progona Srpske pravoslavne crkve.

"Vaskrs je znak da dobro može i mora da pobijedi. Da ne odustajemo od njega i da se borimo za dobro. Na današnji Vaskrs želim i da pozovem sve pravoslavne vjernike da očuvamo našu crkvu, Srpsku praoslavnu crkvu, onu crkvu koja je temelj naše duhovnosti, ali i naše državnosti", rekao je Milačić.

On je ocijenio da je SPC danas razapeta od strane domaćih Pilata, u ime nepravde i zla, želje da je unište time uništavajući i unižavajući Crnu Goru.

"Braneći našu crkvu i naše hramove, naše krstionice i naše bogomolje mi branimo našu istoriju, našu tradiciju, našu kulturu, našu dušu, naše biće. Vaskrsnuće Crna Gora kakva je nekada bila, vaskrsnula je nakon mnogo većih zavojevača od ovih današnjih, vaskrsnuće iskonska i prava Crna Gora opet. Vaskrs mora biti u nama. U našim dušama. U našim porodicama", rekao je Milačić.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније