Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

26. 04. 2019. 06:45 >> 20:01
36

NIKOLIĆ TVRDI

"Koverta" više poljuljala opoziciju, nego DPS

Na opozicionoj strani političke scene vlada apsolutno nejedinstvo, a kratkotrajni prividi zajedništva počivaju isključivo na frustracijama i mržnji prema DPS-u, kao jedinom i najmanjem zajedničkom sadržaocu opozicije, rekao je poslanik DPS-a Miloš Nikolić

On je ocijenio je da je afera "koverta" nanijela više štete opoziciji nego DPS-u.

"Sve što se dešavalo od početka godine nije ni na koji način poljuljalo DPS. S druge strane, čini mi se da je dodatno oslabilo opoziciju koja je pokazala nejedinstvo u sopstvenim redovima, bezidejnost i nemogućnost da na bilo koji način uzdrma vladajuću većinu", kazao je Nikolić.

On je Portalu Analitika rekao da je DPS spreman da razgovara s opozicijom o svim važnim temama za građane, ali ne i o prelaznoj vladi.

"Vlast DPS-a i koalicionih partnera ima apsolutni legitimitet koji je potvrđen i ubjedljivim izbornim pobjedama u 2018. godini, a podsjetiću i na negativno iskustvo koje smo imali s vladom izbornog povjerenja, kada se opozicija obavezala i potpisala da će prihvatiti rezultate izbora, a nakon još jednog izbornog poraza pristupili su bojkotu. Prostora za ucjene i nerealne političke zahtjeve – kakav je zahtjev za tehničkom vladom – nema", poručio je Nikolić.

Poslanik DPS-a smatra da je raspad kotorske vlasti očekivan.

"Od početka je bilo vidljivo da je riječ o koaliciji koja počiva na ličnim ili partijskim interesima, i kao takva ona nije mogla izdržati čitav mandat. Sličnu situaciju imamo i u Budvi”, naveo je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније