Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

25. 04. 2019. 15:45 >> 15:45
4

NIKOLIĆ PORUČIO

Opozicija pala na prvom testu

Nakon jučerašnje smjene peredsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, iz DPS-a poručuju da ne na prvom testu pokazala neozbiljnost opozicije.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić smijenjen je sa funkcije, a za tu odluku glasali su juče i odbornici SDP-a, koja je dio vlasti u toj opštini.

Podsjetimo lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić juče je odmah rekao da za isti sto više neće sa predsjdnikom SDP-a Rankom Krivokapićem. Slicna poruka mu je poslata i iz pokreta “Odupri se”.

Sve ovo je za vladajući DPS očekivano.

“Mi smo imali u jednom trenutku trenutku potpisivanje Sporazuma za budućnost kada je opozicija na talasu neke energije protesta i pod pritiskom javnosti bila primorana da na jedan neiskren način potpiše takvu vrstu Sporazuma. Međutim na prvom testu pokazala se njihova neozbiljnost”, kazao je za TVCG poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

Damjanović: Spriječiti da vlast u Kotoru preuzme DPS

Nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović kazao je da očekuje od opozicionih stranaka na državnom nivou, uključujući i Socijaldemokratsku partiju (SDP), da spriječe da vlast u Kotoru preuzme Demokratska partija socijalista (DPS).

Damjanović je, na konferenciji za novinare, rekao da očekuje da opozicione partije na državnom nivou urade sve da ne dođe do nelegalne i nelegitimne smjene vlasti u Kotoru.

„Tamo su na vlasti partije koje su opozicija na državnom nivou. Očekujem odgovornost od svih partija, uključujući i SDP, da se spriječi da vlast u Kotoru preuzme DPS", rekao je Damjanović na pitanje novinara da prokomentariše dešavanja u Kotoru i da li je SDP, glasanjem za smjenu Jokića, prekršio Sporazum o budućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније