Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

24. 04. 2019. 17:18   >>  17:42 2

SNP U KOTORU

Žalimo zbog opozicionog nejedinstva

Iz kotorskog SNP-a su poručili da Aleksandar Sindik, Mićo Dobriša i Milorad Vukšić, nisu više članovi SNP i, kako navode, ne mogu se predstavljati odbornicima SNP, jer su odlukom opštinskog odbora isključeni iz partije.

“Oni su, praktično, sami sebe isključili, jer su po Statutu partije bili dužni da podnose izvještaj o radu, nisu održavali sjednice kluba, a nisu htjeli ni da prisustvuju sjednicama Izvršnog i opštinskog odbora SNP Kotor”, saopšteno je iz OO SNP-a Kotor.

Opštinski odbor SNP Kotor žali zbog, kako navode, opozicionog nejedinstva koje je danas demonstrirano na sjednici SO Kotor.

“Kotor je grad koji je potpuno devastiran od strane bivše vlasti, predvođene DPS-om, i stoga se ne smije prepustiti ponovo njima na upravljanje”, saopšteno je iz kotorskog SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније