Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

24. 04. 2019. 16:37   >>  18:16 38

MANDIĆ PRIJETI

"Ako krenu da nas hapse, letjeće glave"

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić, tokom premijerskog sata, zaprijetio je da će, kako je rekao, letjeti glave ukoliko on, Mihailo Čađenović i Milan Knežević budu uhapšeni nakon izricanja presude u slučaju pokušaj terorizma.

"Prije smo spremni glavu da položimo i nekome glavu da skinemo, nego što će nas neko odvesti u zatvor. I to Vam govorim da znate, jer vi donosite odluke", poručio je Mandić predsjedniku Vlade Dušku Markoviću, tokom Premijerskog sata.

Marković mu je odgovorio da, ukoliko neko namjerava da skida glave mora biti spreman na to, ali kako je dodao, i onaj koji će da brani svoju glavu mora da se spremi.

Marković je kazao da je politika DF-a obilježena političkim neuspjesima i mržnjom prema onima koji misle drugačije.

"Ako smo došli, u 21. vijeku, da u političkom dijalogu i neslaganju prijetimo kidanjem glava - onaj ko će da kida glave mora da se spremi za to, onaj koji će da brani svoju glavu, takođe je spreman za to", poručio je premijer.

Пратите нас на

Коментари38

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније