Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

22. 04. 2019. 06:54 >> 06:54
16

JOVANOVIĆ VUKOTIĆ

"Novac je nuđen preko izaslanika"

Članica Organizacionog odbora pokreta Odupri se Ratka Jovanović-Vukotić odbila je poziv Duška Kneževića da se izvini zbog tvrdnji izrečenih na društvenim mrežama da je odbjegli biznismen nudio novac da vodi, a potom i preuzme proteste.

 

U široj objavi na Fejsbuku Jovanović-Vukotić je navela da su vođenje protesta i nuđenje novca dvije odvojene radnje.

“Novac je nuđen preko njegovih izaslanika koji su slali poruke nekim članovima organizacionog tima. Da kažem imena, ne pada mi na pamet, ne samo zato što kao novinar imam pravo da štitim izvore informacija. Neću reći, prije svega, zbog toga što sam kao čovjek dužna da ih zaštitim od D.K. Kad se, nakon 30 godina i skoro toliko miliona uloženih po sopstvenom priznanju u njegovu vlast odrekao prijatelja Mila Đukanovića i školskog druga Miga Stijepovića, kako bi tek prošli oni sa kojima prijateljska tradicija nije tako duga”, navodi se u objavi Jovanović Vukotić, prenosi Pobjeda.

Uostalom, kako navodi, sam D. K. je na RTS-u saopštio da lično plaća "štedišama koji su dio protesta i studentima da bi došli na proteste".

“Dakle, ne da je nudio, nego je kako sam tvrdi ponudu realizovao plaćajući one koji su pristali na to. Naš pokret nije. Kad je konačno shvatio da ne može preuzeti proteste Odupri se, organizovao je svoje. Na njegovu žalost, građani ga nijesu masovno podržali zato što su znali da to ne bi bio doprinos borbi protiv korupcije, nego podrška saučesniku i finansijeru trodecenijske korupcionaške vlasti”, kazala je Jovanović-Vukotić.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније