Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 04. 2019. 06:47   >>  06:47 25

MANDIĆ PORUČIO

Nećemo dozvoliti da nas pokret "Odupri se" prevari

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić ocijenio je juče da DF neće dozvoliti da bude prevaren od strane pokreta "Odupri se".

"Evidentno je da su glavni učesnici protesta Srbi i u njihovom redovima najčešće srećem ljude koji su bila sa nama i na protestima DF-a 2015. godine. Nasuprot njima, u vođstvu tog pokreta nalaze se pripadnici nacionalnih manjina, koji su do sada maksimalno podržavali vlast DPS-a. Nećemo dopustiti da nas neko prevari tako što će nas iskoristiti za smjenu ove vlasti i odlazak Mila Đukanovića, ali bez promjene antisrpske zvanične politike. To smo jasno rekli organizatorima protesta", rekao je Mandić za portal IN4S.

On naglašava da je DF stvoren kao koalicija pomirenja i stvaranja Crne Gore na tradicionalnim vrijednostima, a što se ogleda u poštovanju nasljeđa Crne Gore Petrovića.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније