Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

17. 04. 2019. 19:18 >> 06:58
6

KNEŽEVIĆ

"Vlast pokušava da zabrani protestni skup"

Odbjegli biznismen Duško Knežević saopštio je u izjavi za medije da je pokret "Do slobode" uredno prijavio Upravi policije protestni skup za sjutra veče, ali da ih je Glavni grad danas obavjestio da oni ne mogu da izdaju odobrenje za postavljanje bine i video bima, putem kojeg planira da se obrati i iznese informacije o Vrhovnom državnom tužiocu koje posjeduje.

"Našem predstavniku je u nadležnom sekretarijatu Glavnog grada rečeno da je još neko prijavio skup i da jedan od organizatora mora odustati da bi ovaj drugi održao skup. Nijesu htjeli da kažu ko je prijavio paralelni skup u isto vrijeme, pravdajući se da ne znaju. Takođe je rečeno da će oni ipak izdati odobrenje, ako im to bude rečeno iz Uprave policije", naveo je Knežević.

Knežević je upozorio vlast da se ne igra sa narodom i da, kako je rekao, ne pokušava da zabrani protestni skup.

"Mi smo već pozvali građane, sve je spremno u organizacionom smislu, ispoštovali smo sve zakonske norme i ne pada nam na pamet da otkazujemo protest. Obavještavamo građane da će se skup održati kako je i planirano, a Glavni grad i vlast neka prestanu sa ovakvim smicalicama, kojima samo pokazuju svoj strah. Ja u svoje ime želim da kažem cijeloj Crnoj Gori - vrh korumpirane vlasti neće me zaustaviti u namjeri da svi saznaju punu istinu o njima, šta god pokušavali", kazao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније