Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 04. 2019. 12:23 >> 12:22
36

OO DPS ŽABLJAK

"Dva fijaska opozicije u jednom danu"

Crnogorska opozicija juče je na Žabljaku doživjela dva fijaska, tvrde iz OO DPS-a.

"Žabljačani su juče postavili djelove opozicije đe im je mjesto. Kako je juče prošao Bečić, sa svojima, zna se. Očekivao se popravni u večernjim satima, na protestu koji su njihovi iz pokreta 'Odupri se' organizovali širom Crne Gore. Međutim, oni su prošli još gore ako gore može od Bečića", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz žabljačkog DPS-a, desetak automobila sa strane, i desetak Žabljačana od kojih polovina sa skupa Demokrata, došli su na trg da se predstave i pridobiju podršku građana Žabljaka.

"Ali to je bilo toliko otužno i neubjedljivo, da su se brže bolje pokupili i otperjali put Šavnika. U čudu, ne znajući šta da rade, nudili su megafon ko god hoće da se obrati, ali uzalud. Uostalom, slika govori više od svih riječi. Ovima što su nas juče pohodili ne vjerujemo da će skoro pasti na pamet da ovakvim povodima dolaze na Žabljak", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније