Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

13. 04. 2019. 13:03 >> 13:11
15

KNEŽEVIĆ PORUČIO

"Perović me neprijatno iznenadio"

Tehničke vlade neće biti bez kontinuiteta protesta i pritiska, poručio je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana INTERPOL-ova potjernica.

Knežević je u izjavi za medije, naveo i da podržava ujedinjenu opoziciju i narod, i za četvrtak najavio protest pod sloganom “Zajedno do slobode”.

Kaže i da je veoma neprijatno iznenađen izjavama lidera organizacije “Odupri se - 97.000” Džemala Perovića, koji je poručio da njegova organizacija neće podržati protest protiv režima koji organizuje pokret “Zajedno do slobode”.

Knežević, podsjeća Perovića da su protesti građana počeli nakon njegovog objavljivanja snimka na kojem Slavoljub Stijepović stavlja u džep dvije koverte sa ukupno, kako navodi, 97.500 eura.

“Džemo je izgleda brzo zaboravio da su aktivisti njegove organizacije na prva četiri mitinga dijelili koverte kao simbol protesta. Džemo je zaboravio da sam ja od početka protesta snažno podržavao proteste njegove organizacije i da na svakoj svojoj objavi na instragramu stoji i hashtag “Odupri se” i time dao najveći doprinos do sada rušenju režima Mila Đukanovića”, navodi Knežević u saopštenju.

Kaže i da ne podržava nijednu političku partiju iz opozicije.

“Ja podržavam ujedinjenu opoziciju i moj narod, da se izbori za slobodu, koje nema bez smjene ovog režima”, naveo je Knežević.

Knežević navodi da je odlučio da napravi pokret “Do slobode”, onda kada je vidio da organizatori protesta više ne žele da organizuju proteste, već se, kako navodi, bave lovom na fotelje u nekoj imaginarnoj Vladi.

“Pozivam sve slobodne ljude, prave opozicione partije, NVO, sindikate, studente svih univerziteta u Crnoj Gori, pokret "ODUPRI SE" kao i oštećene klijente Atlas i IBM banke, koji ukupno imaju preko 90.000 računa, da što masovnije izađu na ulicu u četvrtak 18.04. u 19 časova i dođu na protest koji organizuje pokret slobodnih građana “Do slobode”, poručio je Knežević.

Atlas grupa će, kako poručuje Knežević, sa svojim međunardonim klijentima prefinansirati proces pred međunarodnom arbitražom u Vašingtonu, za klijente i zaposlene u bankama koji su izgubili posao, radi naplate štete od države Crne Gore.

“Nastavljamo da iznosimo nove dokaze o korupciji i kriminalu režima, kao i o imovini i tajnim računima "prve familije" na čijem otkrivanju rade međunarodni timovi finansijskih eksperata”, zaključio je Knežević.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније