Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 04. 2019. 08:08 >> 08:08
18

OSAM SKUPOVA

Protesti koštali više od 15.500 eura

Organizacija osam građanskih protesta pokreta "Odupri se 97.000", koštala je 15.643 eura, od čega su 3.806 eura platili organizatori.

Oko dvije hiljade eura još nije plaćeno, a preostali iznos dali su Demokratski front, Demokratska Crna Gora, Demos i Građanski pokret URA.

Troškove za prvi protest snosili su sami organizatori, kazali su Vijestima iz Pokreta.

DF je ranije objavio svoju verziju donacija.

"DF je organizaciju protesta dosad platio tri hiljada eura, Demokrate 2,8 hiljada eura, Demos oko dvije hiljade, dok je URA učestvovala sa oko 2.670 eura", naveli su organizatori.

Socijaldemokratska partija (SDP), Socijalistička narodna partija (SNP), Ujedinjena Crna Gora i Radnička partija (RP) nijesu finansijski pomogle građanske proteste. To se može zaključiti po izvještajima o troškovima.

U izvještaju o stranačkim donacijama, koji je DF objavio na društvenim mrežama, za proteste je do sada prikupljeno 22.513 eura od čega je DF uplatio 12.702.

Demokrate su izdvojile 2,5 hiljada, GP URA 2.986, Demos 2.251 a “Odupri se” 2.075 eura.

Ostale opozicione partije, kako se navodi, nijesu davale novac za proteste.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније