Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 04. 2019. 12:56   >>  14:03 3

POPOVIĆEVA TVRDI

DPS pokušava da spriječi proteste na Žabljaku

Zbog protesta koji je najavljen za subotu na Žabljaku u redovima DPS-a zavladala je panika, kazala je poslanica i potpredsjednica Demokratske Crne Gore Zdenka Popović i ustvrdila da iz te partije na sve načine pokušavaju da ga spriječe.

Na zahtjev Opštinskog odbora Demokrata Žabljak kada mu se za potrebe održavanja sjednice Kluba odbornika te partije u proširenom sastavu, sa članovima rukovodstva Demokratske Crne Gore ustupi sala Skupštine opštine Žabljak, prema riječija Popovićeve, usmeni odgovor sekretara Skupštine opštine Žabljak Milete Lekovića, bio je uvredlji.

On je, kako dodaje, poručio i da će lično spriječiti održavanje najavljenog protesta u subotu.

"Primitivnim postupcima i još primitivnijim porukama, DPS preko pomenutog Lekovića samo pokazuje kolika je panika zavladala u njihovim redovima zbog protesta koji će se održati u subotu, na Žabljaku, kod Robne kuće. Panika je utoliko veća, zbog toga što su im Žabljačanke i Žabljačani, bez obzira na partijsko opredjeljenje, jasno poručili da su jedini koji urnišu grad drvosječe sa Crnog jezera iz redova DPS-a kojima ništa nije sveto, pa ni Durmitor, ni Crno jezero", navodi se u saopštenju.

Svjesni su DPS-u da svi na Žabljaku znaju da je jedino brdo novca koje su otuđili od građana veće od Durmitora i da će Žabljačanke i Žabljačani u subotu dići glas protiv toga i zato pokušavaju, na sve moguće načine, da spriječe održavanje našeg protestnog skupa.

"Sada prijete da će spriječiti održavanje, a u subotu će škrabunjati i trabunjati kako je skup doživio fijasko. Ako ćemo doživjeti fijasko, zašto vam naš skup toliko smeta? Smeta vam zato što i sami dobro znate da su se građani Žabljaka između vaših crnih obraza i Crnog jezera bez razmišljanja opredijelili za Crno jezero, a to će vam pokazati i u subotu, jer nema tog DPS drvosjeka koji će moći da spriječi da Žabljačanke i Žabljačani u subotu, od 14 sati izraze svoj bunt u odnosu na skrnavljenje Crnog jezera i Durmitora od vaših šumskih, hidro, putarskih i svih drugih mafija", kazala je Popovićeva.

Opštinski odbor Demokrata Žabljak, kako dodaje, od Lekovića je zatražio da ga o svemu navedenom i pismeno obavijesti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније