Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 04. 2019. 12:16 >> 12:21

CRNOGORSKA

Unaprijediti koalicioni sporazum u Budvi

U Budvi je potrebno unapređenje sporazuma o zajedničkom vršenju vlasti, kazao je predsjednik budvanskog odbora Crnogorske i prvi potpredsjednik opštine Budva Vladimir Bulatović i dodao da očekuje da će se to i desiti radi još efikasnijeg zajedničkog rada vlasti u Budvi.

Bulatović je kazao da je činjenica da vlast u Budvi funkcioniše neuporedivo bolje u odnosu na prethodnu i, kako je kazao, o tome svjedoče rezultati.

On je dodao da Crnogorska želi da to bude i još bolje i da građani Budve zaslužuju maksimalnu ozbiljnost svih pojedinaca koji u ime koalicije učestvuju u zajedničkom vršenju vlasti.

"Dešava se da u vladajućoj koaliciji u Budvi imamo različita mišljenja o istim pitanjima, što je u jednom demokratskom i pluralnom ambijentu kakav njegujemo danas u Budvi i pirodno. Ipak, postoje pitanja oko kojih bi trebalo da imamo najširu saglasnost", kazao je Bulatović.

Ističe da je u Budvi danas potrebno unapređenje sporazuma o zajedničkom vršenju vlasti i da očekuje da će se to i desiti.

"Unapređenje koalicionog sporazuma je neophodno radi još efikasnijeg zajedničkog rada naše vlasti u Budvi", dodao je Bulatović.

Od jula prošle godine, kada je Crnogorska postala dio većine u Budvi, kako je kazao Bulatović, najviše se uradilo na onim pitanjima na kojima on insistira od kada je izabran za prvog potpredsjednika opštine.

"Od kada sam izabran za prvog potpredsjednika opštine Budva, aktivirali smo Antikorupcijsko tijelo u opštini koje radi punom parom i uvodimo disciplinu u rad zaposlenih. Sačinili smo i preliminarni imovinski karton opštine Budva, donijeli veoma važnu odluku o privremenim lokacijama i planira se reorganizacija Turističke organizacije. To su vidljivi pomaci, a biće ih još", zaključio je predsjednik budvanskog odbora Crnogorske i prvi potpredsjednik opštine Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније