Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 04. 2019. 12:54 >> 12:54
3

ČESTITKA JOKOVIĆA

Ulcinj jedan od najperspektivnijih gradova CG

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković uputio je čestitke građanima Ulcinja povodom Dana opštine.

 

"Ulcinj je sa svojim prirodnim potencijalima jedan od najperspektivnijh crnogorskih gradova, ali loša socijalna situacija, nezaposlenost, ekonomska nerazvijenost, nizak životni standard, nagomilani dugovi, nesposobnost da se na adekvatan način valorizuju svi potencijali grada, i dalje muče poštene i vrijedne Ulcinjane. Zbog toga je krajnje vrijeme da svi u lokalnoj vlasti počnu da rade u interesu svih građana Ulcinja, bez obzira na nacionalnu, političku ili vjersku opredijeljenost", rekao je Joković.

Samo odgovornim odnosom i adekvatnim inicijativama, kako je rekao, može se kreirati ambijent pogodan za ostvarivanje ključnih prioriteta, za privlačenje novih investicija, razvoj poljoprivrede, turizma i ukupni preporod ovog bisera Mediterana.

"Kao godinama unazad, Socijalistička narodna partija Crne Gore nastaviće da bude konstruktivan činilac na političkoj sceni Ulcinja i Crne Gore, koji će uvijek ukazivati na neiskorištene mogućnosti i propuštene prilike za napredak grada, ali i davati predloge i inicijative za njegov uspješan razvoj", navodi Joković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније