Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

02. 04. 2019. 15:50   >>  15:50

MITROVIĆ PORUČIO

Socijaldemokrate istrajne u vezi sa Aerodromima CG

Socijaldemokrate ostaju istrajne u zaštiti interesa građana i države Crne Gore kada je riječ o Aerodromima Crne Gore, kazao je predsjednik Opštinskog odbora SD Tivta Zdravko Mitrović. On je istakao da ta partija bilježi stalni rast u Tivtu.

 

OO Socijaldemokrata Tivta održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije.

Predsjednik SD-a Ivan Brajović posebno je naglasio činjenicu da je Tivat grad prve izborne pobjede Socijaldemokrata.

“Rezultat tivatskog odbora je onaj vjetar u leđa koji je Socijaldemokratama donio i parlamentarni status 2016. godine, i odlične izborne rezultate na svim izborima nakon toga”, kazao je Brajović.

On je konstatovao da, od prvog izbornog rezultata Socijaldemokrata u Tivtu, podrška SD-u konstantno raste.

“Prema trenutnim procjenama, nalazimo se na preko 25.000 glasova podrške građana, što je više nego duplo u odnosu na 2016. godinu. Prvi sljedeći redovni izbori su lokalni u Tivtu i sa sigurnošću mogu reći da će ti izbori biti samo još jedna potvrda našeg rasta”, kazao je lider SD-a.

Potpredsjednik SD-a Damir Šehović kazao je da je zadovoljan radom tivatskog odbora, naglašavajući da naredna godina mora biti godina vrijednog i napornog rada kako bi izborni rezultat Socijaldemokrata u Tivtu bio zadovoljavajući.

“Za tivatski odbor to nikada nije bio problem, to ste nam dokazali onda kada je bilo najteže i zbog toga ja ni u jednom trenutku ne sumnjam u vas”, rekao je Šehović.

On je istakao da su prvi izbori na kojima su Socijaldemokrate nastupile partiji donijeli 4 odbornika u Tivtu, a da je SD danas partija koja u svakoj opštini ima parlamentarni status.

Predsjednik OO SD Tivta Zdravko Mitrović kazao je da su tivatske Socijaldemokrate su već u predizbornom režimu.

“Taj režim rada je konstanta našeg djelovanja od 2015. godine do danas. Naši lokalni funkcioneri postižu značajne rezultate u lokalnoj samoupravi, a to prepoznaju građanke i građani Tivta. Zbog toga OO SD Tivta bilježi stalan priliv članstva, što nas uvjerava u značajno bolji izborni rezultat na lokalnim izborima koji nas očekuju iduće godine”, rekao je Mitrović.

On je naglasio i to da će, kao i do sada, Socijaldemokrate ostati istrajne u zaštiti interesa građana i države Crne Gore kada su u pitanju Aerodromi Crne Gore.

“U ispravnost naših stavova po ovom pitanju uvjerili su se i koalicioni partneri na državnom nivou, o čemu najbolje govori činjenica da je koncesioni akt više puta mijenjan u skladu sa našim sugestijama”, zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније