Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 04. 2019. 10:39 >> 10:04
27

DPS SAOPŠTIO

Sjednica u znaku fijaska rukovodećeg kadra Budve

Nastavak sjednice lokalnog parlamenta u Budvi obilježio je fijasko rukovodećeg kadra SO Budve, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 

U glavoj ulozi, kako navode iz budvanskog DPS-a, nastupio je "Mladen Franović, marketinški ideolog Demokrata i turističke destinacije".

"Doduše, nastupio je u odsustvu, jer je, svjestan rezultata i suda javnosti od kojega ne može pobjeći, nevješto izbjegao dolazak na sjednicu Skupštine, na kojoj se razmatrao upravo njegov izvještaj o radu. Motiva za takvu njegovu odluku je mnogo, od promašenih promotivnih kampanja, nerealizovanih projekata, čuvenog finansiranja platoa ispred hotela 'Majestic', apsurdnih putovanja poput onog na Svetu Goru, planiranih 150.000 eura, a potrošenih 380.000 za Novu godinu, sada već čuvene Skupštine TO Budva, Franovićevog odnosa prema zaposlenima, pa sve do otpremnine u iznosu od 24 direktorske plate, koja se prećutkuje od građana Budve", saopštio je DPS Budva.

Franović je ipak, kako navode, "makar po jednoj stvari uspio da se upiše u istoriju turističkih organizacija".

"Ostaće upamćen kao jedini rukovodilac lokalne turističke organizacije koji nije dobio saglasnost Nacionalne turističke organizacije na Plan rada u 2018. godini. Da je prošlost sve o čemu Demokrate mogu da pričaju, potvrdio je i zaboravljeni predsjednik Opštine, Dragan Krapović, stavljajući se u odbranu kontroverznog Franovića. Izvjesno je - Demokrate planove za budućnost nemaju a sadašnjost ne vide. Jer da kojim slučajem uspiju da se vrate u realnost, vidjeli bi brojke koje ukazuju na surovu istinu: Budva je nekada činila preko 50% ukupnog turističkog prometa Crne Gore, a za vrijeme Franovića pala je na ispod 45%. Toliko o 'ozbiljnom' upravljanu destinacijom", navode iz DPS-a.

Zato, kako ističu, razumiju frustraciju Dragana Krapovića "zbog političkog sunovrata i lošeg kadriranja rukovodilaca".

"Kao logičan slijed događaja očekujemo skoru posjetu SDT-a Turističkoj organizaciji Budva, jer razloga je na pretek. Iako najinspirativniji, Franović nije izuzetak u redovima Demokrata. U narednim danima upoznaćemo širu javnost i sa ostalim 'vedetama' opštinskih preduzeća u Budvi", najavio je DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније