Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 04. 2019. 07:35 >> 06:59
8

BOŠNJAK SMATRA

Radne grupe bez opozicije ne postoje

Rad takozvanog Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva i njegovih radnih grupa je obesmišljen aferom "Koverta" i bojkotom od strane opozicionih poslanika, smatra Branka Bošnjak, poslanik Demokratskog fronta.

Ona ističe da je to što iz vladajuće partije ističu konstantno da oni "nesmetano" rade ustvari samo s"imuliranje nekakvog navodnog rada", da bi se mogle isplatiti apanaže službi koju je predsjednik odbora Branimir Gvozdenović samoinicijativno formirao.

"Demokratska partija socijalista (DPS) se tu sama sa sobom zabavlja u pojedinim podgrupama, odnosno radnim grupama, svjesna da sve to nema smisla kad nema dijaloga između vlasti i opozicije. Sve to je samo fingiranje navodnog rada i jalova predstava za javnost, jer radna grupa ne postoji ako ne postoji opozicije u njoj", kazala je Bošnjak za Dan.

Ona je istakla i da su oni imali dobru volju i želju da istinski doprinesu reformi izbornog zakonodavstva, ali da nekome iz vrha to nije odgovaralo.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније