Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

01. 04. 2019. 19:45 >> 20:13
15

GO DPS-A

Počinju pripreme za Kongres, raspisani partijski izbori

Kontinuirano pružanje šanse mladim i obrazovanim ljudima da se dokažu na političkom polju pokazalo se kao dobar model, kojeg se treba pridržavati, poručio je lider DPS-a Milo Đukanović na sjednici Glavnog odbora partij.

Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao lider DPS-a Milo Đukanović, razmotrio i usvojio nekoliko dokumenata u susret izborima u opštinskim organizacijama i Osmom Kongresu DPS Crne Gore.

Kako je saopšteno iz DPS-a usvojena je Odluka o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada DPS-a, kao i Plan aktivnosti organa partije na nivou Glavnog grada i opštinskih organa, u susret VIII Kongresu, partijskim izborima na opštinskom i nivou države i Uputstvo o načinu organizovanja partijskih izbora na nivou Glavnog grada i opštinskom nivou.

"Usvojenim dokumentima precizirani su termini i način održavanja sjednica partijskih organa na lokalnom i državnom nivou, kao i čitav niz drugih aktivnosti partijske infrastrukture DPS u susret predstojećem Kongresu", saopšteno je iz DPS-a.

Govoreći o predstojećim aktivostima u partijskoj mreži, Đukanović je naglasio da je potrebno posebno voditi računa o tome da u nove partijske strukture budu izabrani ljudi koji su sposobni i spremni da iznesu sve zadatke koji budu pred njima, kao i da se suoče sa izazovima novog vremena, kako DPS ne bi izgubila prepoznatljivu i uspješnu sposobnost prilagođavanja različitim uslovima političkog djelovanja.

Glavni odbor DPS je usvojio Izvještaj sa Jedanaeste sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa i razmatrao druga pitanja koja se tiču partijskog rada.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније