Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

01. 04. 2019. 18:30 >> 17:57
3

DPS DANILOVGRAD

Demokrate žestoko boli pobjeda DPS-a

Danilovgradski Odbor DPS-a pozvao je Demokrate da jasno kažu ko u toj lokalnoj vlasti, kako su kazali u partiji Alekse Bečića, krši zakon i po njima krivotvori izbornu volju građana.

Odbornici Demokrata ranije danas poručili su da neće prisustvovati posljednjoj sjednici SO Danilovgrad, koja je počela u petak, 29. marta.

"Demokrate, umjesto da djeluju sa mjesta na koje su ih birali građani, dakle sa govornice Skupštine opštine, izabrale su da bojkotuju sučeljavanje sa ostvarenim rezultatima lokalne uprave u Danilovgradu. Važna dokumenta, poput Izvještaja o radu predsjednice, nijesu vrijedna pažnje Demokrata. Kao ni dijalog sa neistomišljenicima u okviru institucija. Jer dobro znaju da građani vrednuju urađeno i imaju povjerenje u projekte koji će se realizovati na dobrobit svih građana", poručuju iz lokalnog DPS-a.

Kažu i da logika, na koju se pozivaju Demokrate, ne sprečava ih da optužuju lokalnu vlast.

"Neka kažu Demokrate jasno i glasno ko to u lokalnoj vlasti Danilovgrada krši zakon i po njima krivotvori izbornu volju građana. Prije će biti da ih žestoko boli ubjedljiva pobjeda DPS-a u Danilovgradu, ovjerena sa povjerenjem građana vrijednim 19 odborničkih mandata", stoji u reagovanju DPS-a.

Kažu i da se uzaludno Demokrate pozivaju na protestni skup u Danilovgradu.

"Ovaj performans ostaće samo zapamćen kroz dijalog jednog našeg starijeg sugrađanima sa „buntovnim danilovgrađanima“ kada je na pitanje „Šta vam to djeco ne valja u Danilovgradu“ dobio horski odgovor grupe protestanata „Ne znamo, nijesmo odavde.“ Prepričavaće se vaša šetnja u gradskim hronikama kroz izreku „Takvog gosta dva sata dosta“. Duže se nijesu ni zadržali, dok je DPS sa građanima svakog dana, predano radeći za dobro svih građana", navodo DPS.

Cijene, ipak, namjeru Demokrata da prate svaki potez lokalne uprave u Danilovgradu.

"Zato ih pozivamo da budno prate realizaciju značajnih infrastrukturnih projekata od koristi za sve građane Danilovgrada", zaključuje se u saopštenju DPS Demokrata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније