Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

31. 03. 2019. 13:52   >>  13:15 1

BRAJOVIĆ PORUČIO

SD nezadovoljan radom budvanske vlasti

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović saopštio je da je zadovoljan radom opštinskog odbora Socijaldemokrata u Budvi, ali nije, kako kaže, radom budvanske vlasti.

Sastanku su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Boris Mugoša, menadžer OO SD Budva.

“Uzimajući u obzir činjenicu da SD u Budvi djeluje kao opoziciona partija, mi tu ulogu obavljamo dostojanstveno, konstruktivno, u cilju poboljšanja životnog standarda građana Budve. Nijesmo i nikada nećemo biti destruktivna opozicija, ma gdje to bilo i ma koliko nam se činilo da bismo od aktuelne vlasti radili bolje, rekao je Brajović. On je posebno naglasio dosadašnje rezultate SD-a, zaključujući da partija od nastanka bilježi konstantan rast podrške i broja članova”, kazao je Brajović.

Menadžer OO SD Budva i poslanik u Skupštini Crne Gore, Boris Mugoša, konstatovao je da budvanski odbor Socijaldemokrata čine ugledni i cijenjeni građani Budve, te da su takvi ljudi najbolji preduslov za poboljšanje rezultata u toj opštini.

Nadovezujući se na priču predsjednika Brajovića, on je posebno naglasio činjenicu da, pored toga što su, kako kaže, jedina partija koja bilježi stalan trend rasta podrške, Socijaldemokrate u svakoj lokalnoj skupštini imaju odbornike.

Nema razloga, smatra Mugoša, da se ovaj trend ne nastavi i u Budvi. Stoga je on izrazio očekivanje da će na sljedećim lokalnim izborima rezultat Socijaldemokrata biti znatno bolji, te da će kao takav garantovati participaciju SD-a u budućoj budvanskoj vlasti.

Predsjednik OO SD Budva, Petar Ivković, upoznao je prisutne sa aktuelnom političkom situacijom u Budvi.

Ivković je naglasio da je, od svog nastanka, aktuelna budvanska vlast opterećena mnogobrojnim podjelama i sukobima u unutrašnjosti.

“Ne tako davno imali smo blokadu funkcionisanja vlasti, nakon čega je uslijedila prekompozicija zasnovana na svemu, osim na programskim principima. No, to je samo ogolilo pravu sliku budvanske aktuelne vlasti. Sve navedeno, smatra Ivković, kao posljedicu ima to da ne možemo biti zadovoljni dosadašnjim radom lokalne samouprave, odnosno polu-mandatom bivšeg gradonačelnika. Sada Budvu vodi novi gradonačelnik koga, kako su stvari počele da se odvijaju, čekaju još veći i teži izazovi. Bilo kako bilo, Socijaldemokrate spremno dočekuju izbore u Budvi, bili oni redovni, ili prijevremeni”, zaključio je Ivković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније