Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

24. 03. 2019. 10:25   >>  09:51 2

SJEDNICA U HN

SD: Za dvije godine duplirana podrška

Svake izbore koji predstoje Socijaldemokrate dočekuju bezbrižno, uvjereni u značajno poboljšanje izbornih rezultata, ocijenjeno je na sjednici OO SD Herceg Novog, kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo partije.

Aktuelna vlast u Herceg Novom, zaključak je sa sastanka SD-a, ni po čemu se ne razlikuje od vlasti u ostalim gradovima u kojima su partije opozicije većina.

“Međusobne razmirice i svađe između konstituenata vlasti opterećuju funkcionisanje lokalne samouprave i u Herceg Novom, te je i u ovom gradu budućnost opstanka iste neizvjesna”, saopšteno je iz hercegnovskog odbora SD-a.

Članovi i funkcioneri OO SD Herceg Novog, kako navode, u stalnom su kontaktu sa građanima, tako da njih, kako poručuju, kampanja nikad nije ni prestala.

“Osluškuju se potrebe Novljanki i Novljana, bilježe problemi sa kojima se oni susrijeću, ali i njihove sugestije kako bi im se, u susret idućim lokalnim izborima, ponudila konkretna i realno ostvariva rješenja za probleme koje navode”, poručuju iz SD-a.

Na sastanku je ocijenjeno i da su dosadašnji rezultati Socijaldemokrata služe za ponos svakom članu partije

“Socijaldemokrate su jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta, što su pokazali i skorašnji izbori u Tuzima. Partija smo koja je, za samo dvije godine, uspjela da duplira podršku građana Crne Gore i ta podrška je iz dana u dan sve veća”, zaključuje se u saopštenju hercegnovskog SD-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније