Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

23. 03. 2019. 14:35 >> 14:01
10

DNP SAOPŠTIO

"Godišnjica bombardovanja dokaz beskrupuloznosti vlasti"

Dvadesetogodišnjica NATO bombardovanja Crne Gore treba još jednom da posluži kao flagrantan dokaz beskrupuloznosti vlasti, koja je prešla i preko pogibija svojih građana u cilju očuvanja pozicija, saopšteno je iz Demokratske narodne patije (DNP).

“Time je pokazala svoju vječitu spremnost da gazi preko žrtava do svojih privatnih, nehumanih ciljeva, pred kojima padaju norme, zakoni i dostojanstvo zemlje, gdje ostaje izreka da čast i bruka žive dovijeka”, navodi se u saopštenju stranke.

Iz DNP-a su kazali da će svi čestiti i patriotski nastrojeni građani Crne Gore sjutra obilježiti dvadesetogodišnjicu NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, s pijetetom se prisjećajući brojnih, nevinih žrtava, koje su pale i u Crnoj Gori, “u suludom naumu Zapada da sprovede avionske napade i ubijanja nedužnog stanovništva u srcu civilizovane Evrope”.

Oni su naveli da režim Mila Đukanovića danas zastupa grotesku od članice NATO – Crnu Goru, jedinu državu koju je NATO prvo bombardovao, pa ona, kako su kazali, onda poslušnički i vazalski, zaboravljajući svoje poginule građane, ušla u njegov sastav.

“Zato i ispada da je članica NATO bombardovala samu sebe, što i dolikuje ovom grotesknom režimu”, rekli su iz DNP.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније