Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 03. 2019. 17:39 >> 17:36
15

PROTEST U DANILOVGRADU

"DPS ponovo izaziva vjerske i nacionalne podjele"

U Danilovgradu je, održan je četvrti protestni skup pod nazivom "Gotov je! Ne boj se", koji su organizovali Aleksa Bečić, Miodrag Lekić, Vladimir Pavićević i nezavisni intelektualci.

Skupu su uz okupljene građane prisustvovali su poslanici, odbornici i drugi funkcioneri Demokrata, Demosa i Crnogorske.

Predsjednik Demoratske Crne Gore Aleksa Bečić izjavio je da "DPS i njihova podzemna infrastruktura" ponovo izazivaju vjerske i nacionalne podjele.

Održavanjem ovog skupa nastavljena je planirana realizacija "Plana vaninstitucionalnog djelovanja" Demokratske Crne Gore, Demosa i Crnogorske.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније