Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2019. 19:42 >> 19:08
4

DPS ODGOVORIO

"Koprivica bi da sebi da na značaju"

Demokratska partija socijalista odbacila je tvrdnje poslanika Demokrata Moma Koprivice, koji je optužio tu partiju i njenog lidera Mila Đukanovića, da stoje iza sinoćnjeg napada na Koprivicu u Nikšiću.

"Napadači na mene su lica koja su zainteresovana za izborni rezultat, dio su izborne mašinerije DPS-a i njihovog političko-partijskog sistema, njihove kriminalne armade koja na terenu izvodi prljave poslove po nalogu DPS-a i neformalnih centara moći povezanih sa tom partijom, a to znači, da je napad, kako na sve funkcionere Demokrata, tako i na mene i moju porodicu, naredio Milo Đukanović lično”, rekao je Koprivica.

Iz DPS-a kažu da su te optužbe smiješne.

"DPS sa indignacijom odbacuje smiješne optužbe Demokratske Crne Gore i njihovog funkcionera Moma Koprivice o umiješanosti DPS-a u, kako navodi, pokušaj obijanja njegovog porodičnog stana, i to, možete zamisliti, po nalogu predsjednika DPS-a. I ako je od Koprivice, mnogo je. On iznosi naravno paušalne i neistinite optužbe, pokušavajući da vještački izazove atmosferu ličnog progona, ne bi li sebi dao na značaju", navodi se u saopštenju.

DPS traži od nadležnih organa da utvrde činjenično stanje i postupe u okviru nadležnosti.

"DPS poslaniku Koprivici sugeriše da im, umjesto galame i privlačenja pažnje, saopšti svoja saznanja. U suprotnom, i nadležni organi i javnost će biti svjedoci novog pokušaja spinovanja i lažnog optuživanja Demokrata, što sa sobom nosi ne samo političke, već i pravne posljedice", zaključuju u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније