Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

06. 03. 2019. 16:34 >> 17:01

SJUTRA I PREKSJUTRA

Marković i Đukanović sa predsjednikom Grčke

Predsjednik Grčke Prokopis Pavlopoulos boraviće 7. i 8. marta u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, gdje će ga uz najviše državne počasti dočekati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastaće se sjutra 07. marta 2019. godine sa predsjednikom Grčke.

Pavlopoulos će se, tokom zvanične posjete našoj zemlji, sastati i sa predsjednikom Skupštine Ivanom Brajovićem.

Tokom radne večere, sagovornici će razgovarati o bilateralnim odnosima i modalitetima za njihovo snaženje i produbljivanje, kao i o evropskim integracijama i situaciji u regionu.

Drugog dana posjete predsjednik Grčke održaće predavanje na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore na temu “Vladavina prava i evropske integracije“, nakon čega je predviđen obilazak kulturno istorijskih spomenika na Cetinju, kao i obilazak Muzeja grada Budve.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније