Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 03. 2019. 11:40 >> 11:07
12

DPS DANILOVGRAD

Opozicija ne pita za cijenu da bi došla na vlast

Opozicija je spremna na sve kako bi osvojila vlast, ne pitajući za cijenu, a napadima na lidera DPS-a Mila Đukanovića pokušava se stvoriti atmosferu straha, etiketiranja i anatemisanja jednog sistema i državnih organa koji rade svoj posao, ocijenio je Opštinski odbor DPS-a Danilovgrada.

Iz danilovgradskog DPS-a je zaključeno da dok opozicija pokušava svojim neradom, nedolaskom na posao, a urednim primanjem plate da ruši državu, "DPS govori jezikom radnog elana, progresa i ono najbitnije – činjenicama".

"I to prije svega, činjenicom da mlade vidi, doživljava i oslovljava kao kreatore boljeg crnogorskog društva, što oni i jesu, a biće i ubuduće. Jedinstven stav mladih DPS Danilovgrada je da se hajke, lažne afere i nerad ne mogu vrednovati više od rada, te da mladi neće dozvoliti bilo koji vid rušenja Crne Gore, njenog ugleda i dostojanstva", navode iz DPS-a.

Na sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS Danilovgrad razmatrane su i aktivnosti na realizaciji izbornog programa u Danilovgradu, kao tekuće i planirane aktivnosti Savjeta mladih.

"Dosadašnja uspješna realizacija izbornog programa i efikasan rad lokalne samouprave ocijenjeni su kao najbolji dokaz odgovornosti DPS i ispunjenja obećanja koja su data građanima. U tom pravcu, posebna zahvalnost za konstantnu podršku je upućena Vladi Crne Gore. Na sastanku je ocijenjeno da je DPS oduvijek pružala nesebičnu lojalnost i podršku mladim ljudima, te da nema bolje političke alternative u Crnoj Gori za mlade ljude. Imajući u vidu navedeno, mladi su saglasni da se kroz prizmu ideja i energije dodatno aktiviraju, prvenstveno kroz rad mjesnih odbora i na taj način učestvuju u daljim etapama razvoja Danilovgrada i Crne Gore", saopštio je DPS. 

Sjednici OO DPS-a u proširenom sastavu su prisustvovali i članovi Glavnog odbora DPS iz Danilovgrada – Zorica Kovačević, Branislav Đuranović, Miodrag Miško Đurović, Milorad Vuletić i Aleksandar Pavićević, kao i predsjednica ŽAD DPS Danilovgrad Tanja Bošković. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније