Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

01. 03. 2019. 11:16   >>  10:43 5

SNP SAOPŠTIO

Nema demokratizacije bez slobodnih izbora

Nema demokratizacije Crne Gore bez slobodnih izbora na kojima će biti ispoljena istinska volja birača, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

 

Članovi rukovodstva Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP-a juče su sa liderom Vladimirom Jokovićem razgovarali o aktuelnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori.

"Posljednje afere još jednom su pokazale da vlast u Crnoj Gori nikada nije pobijedila na izborima, a da nije kupovala, ucjenjivala, zastrašivala glasače", saopšteno je iz SNP-a.

Tokom razgovora je, kako se navodi, konstatovano da posebnu odgovornost za ovakvu situaciju u državi nose manjinske partije, kao što su Bošnjačka stranka, Hrvatska građanska inicijativa i albanske partije, koje su bile svjedoci svih nezakonitih radnji DPS-a prethodnih decenija.

"Još jednom je ponovljeno da se SNP se zalaže za proteste koji će biti sredstvo pritiska na vlast, kako bi se ostvario ključni cilj, a to su ostavke, formiranje tehničke vlade i prvi pošteni i slobodni izbori. Predstavnici Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP CG saglasili su se da cilj nove vlasti u Crnoj Gori ne treba da bude samo promjena postojeće garniture, već i načina vladanja", saopštio je SNP.

Neophodno je, kako su rekli, ići dubinski u reforme kroz postavljanje najboljih kadrova na najodgovornija mjesta i njihovu efikasnu kontrolu.

"Samo tako ćemo dokazati da možemo da budemo nosioci demokratskih promjena u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније