Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

28. 02. 2019. 21:44 >> 21:16
9

JOKOVIĆ PORUČIO

SNP će biti tas na vagi u Tuzima

Ako bude pravde, ponovo će odbornici SNP-a odlučivati i biti tas na vagi, nakon nedjeljih izbora u Tuzima, poručio je predsjednik partije Vladimir Joković, na završnom skupu liste "Za dobro građana Malesije – SNP Crne Gore".

Joković je naveo da je SNP u Tuzima prisutna od nastanka partije.

“Prisutni smo svuda u Crnoj Gori jer smo građanska partija i zalažemo se za napredak one istinske Crne Gore”, kazao je između ostalog Joković dodajući da odbornici SNP u prošlim sazivima u Tuzima nijesu vodili računa o svojim, već o interesima cijele Malesije, a svoju poziciju kada su bili prevaga u lokalnom parlamentu, koristili su za dobrobit svih.

“Ako bude pravde, ponovo će naš odbornik odlučivati i biti tas na vagi. Pa bilo Kolja, Željko ili Semir, ili ostali časni ljudi sa naše liste”, zaključio je Joković, ističući da vjeruje da će i Tuzani i svi građani Crne Gore u subotu biti na glavnom gradskom trgu u Podgorici kako bi se nastavio početak kraja aktuelnog crnogorskog odnarođenog režima.

Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je govorio o akcijama SNP na socijalnom planu koje su koristile svim žiteljima tog područja i poručio građanima Tuzi i Malesije da ne dozvole da ih prevare oni drugi.

“Glasate za svoju i budućnost svoje djece”, kazao je Ivanović.

Predsjednik Odbora SNP Tuzi i nosilac izborne liste “Za dobro građana Mlasije” Kolja Ljujđuraj, podsjetio je da je SNP partija građanske orijentacije, partija naroda koja poštuje i čuva tradiciju, duhovne i moralne vrijednosti, poštuje različitosti i njeguje toleranciju.

"Građani Malesije znaju da je SNP iskrena u svemu što radi, tako je bilo i do sada. Tako će biti i ubuduće, a građani će to nagraditi na predstojećim izborima. Od vazduha i lijepih želja se ne živi, zalagaćemo se za povećanje ličnih dohodaka i penzija, bolju zdravstvenu zaštitu, kvalitetnije obrazovanje i jednakost pred zakonom", podvukao je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније