Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

27. 02. 2019. 12:33   >>  13:11 17

NIKOLIĆ

"Opozicija da se vrati obavezama u parlamentu"

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić, u susret prvoj redovnoj sjednici Skupštine Crne Gore, pozvao je opoziciju koja bojkotuje parlament da se vrati redovnim obavezama.

On je rekao da su u susret prvoj sjednici redovnog skupštinskog zasijedanja na Cetinju imali ambiciju da upozore biračku javnost u Crnoj Gori i kolege iz opozicije koji bojkotuju crnogorsku skupštinu "da je upravo parlament institucija gdje se provjerava odgovornost izabranih predstavnika naroda, a ne ulica".

"Zato još jednom kao opunomoćeni predstavnici većinske političke javnosti u Crnoj Gori imamo obavezu da ponovimo više puta ponovljeni poziv da se vrate svojim redovnim obavezama. Izvolite, dođite da razgovaramo o svim važnim i otvorenim pitanjima", rekao je Nikolić.

Nikolić je istakao i da je ambicija dijela opozicije, koji pokušava da se predstavi kao proevropska alternativa vlasti, da iz protesta izvuku politički profit tako što će čekati krah Demokratskog fronta, a onda preuzeti dio njegovih birača.

Nikolić smatra da bojkot nikako ne može biti rješenje problema, jer ono stanuje "u dijalogu koji se odvija pod okriljem institucija".

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније