Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

27. 02. 2019. 08:02 >> 07:29
1

NOVI PREDSJEDNIK PG ODBORA

Kalezić: Raskid s DPS-om prava odluka

Predrag Kalezić imenovan je za novog predsjednika podgoričkog Odbora Crnogorske, saopšteno je iz ove partije.

 

Kalezić se zahvalio svom prethodniku Danilu Sekuliću na doprinosu za jačanje partije u glavnom gradu i poručio da će njegova politika, što se tiče Crnogorske u Podgorici, da se temelji na striktnom poštovanju odluka partijskih organa i da slijedi utvrđene smjernice partijske politike.

"Naš podgorički odbor donio je pravu odluku, da se raskine koalicija s DPS-om u Podgorici, jer ni politički ni etički nije moguće opravdati da nastavljamo saradnju sa onima za koje je dokazano da kupuju glasove i mandate", izjavio je Kalezić.

On je dodao da slijedi najozbiljniji rad na daljem jačanju Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici i učvršćivanju saradnje sa partijama sa kojima je Crnogorska bliska.

"Pozivam članove Crnogorske iz Podgorice i sve Podgoričane na građanske proteste u subotu u 18 časova. Pozivam i Nikšićane i predsjednika našeg odbora u Nikšiću gospodina Mrvoševića da se prethodno u 15 časova okupe na platou ispred zgrade nikšićke opštine na protestu-razgovoru sa građanima i da svaki Nikšićanin čuje - Ne boj se! Gotov je", poručio je Kalezić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније