Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 02. 2019. 14:45 >> 14:18

OO DPS HN

"Ulica ne može zamijeniti institucije"

Opštinski odbor DPS Herceg Novi saopštio je da ulica ne može zamijeniti institucije, dodajući da se umjesto borbe za sitne partijske interese, borba vodi oko zalganja za prosperitet Crne Gore.

Članovi Opštinskog odbora dali su punu i jednoglasnu podršku predsjedniku partije Milu Đukanoviću i rukovodstvu partije.

"Ukazano je da ulica ne može zamijeniti institucije i iskazano očekivanje da su umjesto borbe za sitne partijske interese, borba vodi oko zalganja za prosperitet Crne Gore", navode u saopštenju.

OO DPS Herceg Novi usvojio je Izvještaj o realizaciji Izbornog programa, Plan rada za 2019. i Izvještaj o radu Kluba odbornika.

"Članovi Opštinskog odbora istakli su da je i pored otežanih uslova rada u Herceg Novom, DPS bio veoma aktivan u gotovo svim oblastima od interesa za građane, a što je rezultiralo prijemom novih članova, posebno mladih. Konstatovano je da je zahvaljujuću politici u oblasti turizma koju DPS vodi na državnom nivou, pokrenut talas projekata u Herceg Novom, koji postaju simbol razvoja države. To su prije svega 'Porto Novi', kompleks 'Lazzure', hoteli 'Iberostar', 'Park' i 'Delfin'", dodaju u saopštenju.

Klub odbornika, kako navode, odnosio se odgovorno i profesionalno prema sjednicama Kluba i Skupštine opštine.

"Podžano je usvajanje prostorno-urbanističkog plana Herceg Novog koji ne bi mogao biti usvojen bez glasova DPS, inicirano održavanje dvije vanredne sjednice Skupštine Opštine, pokrenuta inicijativa za podizanje spomen-obilježja Zuku Džumhuru", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније