Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 02. 2019. 09:39 >> 11:56
9

ABAZOVIĆ NA CETINJU

"Crnu Goru moramo vratiti građanima"

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozvao je građane da dođu na večerašnji protest u Podgorici, ocjenjujući da je sistem pred kolapsom.

 

"Zaboravimo sve razlike, političke, nacionalne, vjerske, socijalne i budimo svi jedno u ovom istorijskom trenutku. Samo zajedno možemo spasiti Crnu Goru od kriminalaca koji su je kidnapovali. Oslobodimo našu Crnu Goru", poručio je Abazović na stranačkom okupljanju na Cetinju.

Istina je, kako je rekao, da u opoziciji postoje razlike, te da imaju "drugačije programe i vizije, ali Crna Gora je jedna".

"Moramo vratiti građanima državu, a institucijama dostojanstvo. Moramo se izboriti protiv kriminalaca koji nam kradu budućnost. Spremni smo da se borimo za temeljne evropske vrijednosti. URA kao istinska građanska stranka ima najbolji program i najkompetentnije ljude koji mogu pomoći razvoju naše države. Ali, sve je uzaludno ako vlast instaliraju kovertama i crnim kapuljačama kao ovdje na Cetinju", naglasio je Abazović.

On je rekao da će jedini vjetar koji će duvati večeras biti "vjetar slobode".

"Budimo zajedno u ovom istorijskom trenutku spašavanja države", istakao je Abazović.

Potpredsjednik pokreta URA Filip Adžić istakao je da je obaveza i dužnost svih "da vratimo dostojanstvo i funkcionalnost institucijama i da Crnu Goru svrstamo u red modernih evropskih zemalja".

On je pozvao sve građane koji iskreno vole Crnu Goru da se priključe protestima "i tako postanu dio istorije, dajući doprinos oslobađanju Crne Gore od posljednjeg Evropskog diktatora".

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније