Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2019. 19:25 >> 19:07

DPS CRNOGORSKOJ

"Dvojac bez partije nije naš partner"

Iz Demokratske partije socijalista su, povodom odluke Crnogorske da raskine koaliciju s DPS-om u Podgorici, saopštili da ona suštinski nije ni postojala.

Što se naše partije tiče, to se neće ni primijetiti, kao što se nije primjećivalo ni do sada, poručeno je iz podgoričkog odbora DPS-a.

"Oni su sebe diskvalifikovali onog trenutka kad su u Budvi povili glave pred anticrnogorskim šovinistričkim pirom zarad ličnih interesa i dali legitimitet vlasti koja je to organizovala. Nakon tog sramnog prljanja imena u svom nazivu, ne samo da oni nijesu bili naši koalicioni partneri, nego ih i njihovo članstvo napušta u talasima, svakodnevno. Samo juče i danas dva potpredsjednika, i veliki broj uglednih članova. Od te partije ostao je "samo vajni predsjednik", koji je nekadašnji glagoljivi srpski poslanik, koji sada u vezi sa Bečićem i Lekićem, koji izigrava ulogu građanina i stručnjaka za plagijate iznajmljenog potpisa u Bečićevim neubjedljivim plaćenim oglasima. U stvari, nastupa u pravoj ulozi zbog koje je poslat u Crnu Goru. Ostao je i njihov guru iz Bečića koji će sigurno nastaviti da obmanjuje da je i ovaj anticrnogorski aranžman, kao onaj u Budvi, dogovorio zna se s kim", saopšteno je iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније