Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

21. 02. 2019. 19:44 >> 19:11
4

PEJOVIĆ PORUČIO

Afera "Koverat" vrh ledenog brijega

Demokratska Crna Gora nije prisustvovala raspravi u Parlamentu, zbog bojkota, ali su održali konferenciju za novinare na kojoj su poručili da afera "Koverat" otkriva, kako su naveli, vrh ledenog brijega nezakonitosti, mahinacija i nepočinstava visokih funkcionera DPS-a.

Potpredsjednik Demokrata Mijomir Pejović, saopštio da vjeruje da je većina građana Crne Gore znala ili, makar, slutila o kakvoj se organizovanoj kriminalnoj grupi radi.

“Kao što vidite, afera 'Koverat' je i ovih dana veoma živa. Zapravo, svi podaci o hajdučiji DPS-a sa kojima se javnost svakodnevno upoznaje govore u prilog tome da ona doživljava kulminaciju. To je samo jedan razlog više za opšti i demokratski bunt. Zato, vidimo se u subotu u Budvi, a nakon toga svi zajedno za Podgoricu da podržimo protest”, poručio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније