Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B

21. 02. 2019. 14:22 >> 13:54

PREDIZBORNE PORUKE

SD:Tuzima potrebna efikasnija uprava

Lokalna uprava koja svoj rad zasniva na efikasnom pružanju usluga i transparentnosti, može se nazvati odgovornom, i takva je potrebna Tuzima, saopšteno je iz Socijaldemokrata (SD).

Oni smatraju da rad lokalne uprave treba da bude javan, i da građani treba da budu nosioci ideja i inicijativa koje su važne za opštinu.

Predsjednik Opštinski Odbora SD iz Tuzi Marinko Ljuljđuraj, rekao je da će ta stranka zahtijevati da lokalni funkcioneri rade transparentno, da sarađuju sa građanima i da u svim radnim tijelima bude uključeno što više građana.

On je kazao da će SD kao konstituent buduće vlasti biti garant uvažavanja prijedloga građana, čime će se aktivnom participacijom u procesu donošenja odluka, povećati povjerenje u lokalnu samoupravu.

„U cilju poboljšanja efikasnosti gradske uprave u pružanju usluga, zalagaćemo se za otvaranje Sistema 48. Ovaj sistem podrazumijeva postojanje jednog šaltera gdje će svi sugrađani moći da prijave svoje probleme i u roku od 48 sati dobiju odgovor da li će i kada ti problemi biti riješeni, kao i ko je zadužen za njihovo rješavanje“, naveo je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније