Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 02. 2019. 07:06 >> 06:37
24

RAONIĆ SMATRA

Protesti prerastaju u par ekselans političke

Direktor Građanske alijanse (GA) Boris Raonić ocijenio je da će rezultati protesta zavisiti od političkih zahtjeva i koordinacije djelovanja organizatora protesta i same opozicije, kao i dokaza koje iznosi Duško Knežević.

"Jer ovi protesti definitivno prerastaju u političke, sa par ekselans političkim zahtjevima", kazao je Raonić.

Prema njegovim riječima, od toga koliko će opozicija i organizatori biti jedinstveni u daljoj koordinaciji i planiranju će i zavisiti koliki će domet sami protesti imati.

"Naravno, spoljni faktori ovdje igraju veliku ulogu, a to su komunikacija organizatora sa međunarodnom zajednicom i ponašanje vlasti. Potez premijera vezano za skandal u Baru je u tom smislu oduzeo dio kiseonika protestima, ali imajući u vidu iskustvo sa DF protestima i nebrojeno mnogo arogantnih poteza, ne bi me začudilo da određene strukture u vlasti svojim činjenjem ojačaju motive za proteste", rekao je Raonić.

Ishodište, smatra on, prije svega zavisi od dokaza koje plasira Duško Knežević, "jer samo po sebi ne mogu trajati beskonačno":

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније