Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

18. 02. 2019. 06:37   >>  06:07

OD DANAS

Provjera biračkog spiska za Tuzi putem call centra

Call centar sa jedinstvenim brojem 19820, koji je oformilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) uoči izbora u Tuzima, koji će biti održani 3. marta, počeće danas sa radom.

Pozivanjem tog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa.

"Jedinstveni broj 19820 besplatan je i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori", saopšteno je iz MUP-a.

Call centar MUP-a radiće svakog dana počev od danas, od sedam do 19 sati.

Na dan održavanja izbora u Tuzima, 3. marta, radiće od sedam do 20 sati.

Filijala za građanska stanja i lične isprave Tuzi, 3. marta radiće od sedam do 20 sati, gdje će građani moći da podignu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli ranije.

Glasačko pravo u Tuzima ima blizu 12 hiljada birača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније