Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 02. 2019. 10:12   >>  09:40 1

MILAČIĆ KOD CAREVIĆA

"Budvani da podrže protest u subotu"

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je Budvane i predstavnike svih opozicionih partija da podrže građanski protest koji će u Podgorici biti održan u subotu.

 

Milačić je razgovarao sa predsjednikom opštine Budva Markom Carevićem.

Komentarišući aktuelna politička dešavanja, Milaćić je rekao da će Prava Crna Gora sve svoje kapacitete i u Budvi usmjeriti u organizaciju vaninstitucionalnog djelovanja, između ostalog i protesta.

"Želim odavde da pozovem sve naše zajedničke kolege iz opozicije i narod Budve da krenemo ka slivanju u Podgoricu u smislu obaranja režima i demokratizacije, na očigledno jedinoj slobodnoj instituciji koja nam je ostala u Crnoj Gori, a to je ulica. Pozivam Budvane i predstavnike svih opozicionih partija da krenemo zajednički ka organizovanju vaninstitucijalnog otpora", rekao je Milačić.

On je, između ostalog, novom rukovodstvu Budve čestitao stupanje na dužnost i poželio im mnogo uspijeha u daljem radu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније