Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

13. 02. 2019. 18:15 >> 19:02
29

BOŠKOVIĆ U BRISELU

"Afera ne može pomjeriti Crnu Goru s evropskog puta"

Demokratska partija socijalista časno je osvojila svaku svoju pobjedu, poručio je ministar odbrane Predrag Bošković. On je istakao da institucije u Crnoj Gori rade svoj posao, dodajući da će, ukoliko je neko pogriješio i odgovarati. Bošković je saopštio da se afere događaju u svakoj državi, te da ni Crna Gora nije izuzetak, i istakao da državu to ne može pomjeriti sa evropskog puta.

Komentarišući odluku Agencije za sprječavanje korupcije da kazni DPS, Bošković je istakao da se DPS-u izborne pobjede ne mogu staviti kao upitnik.

"DPS je časno osvojila svaku svoju izbornu pobjedu i, ako je neko negdje pogriješio, svakako će zbog toga i odgovarati. Ali ono što se ne može sigurno DPS-u staviti kao jedan upitnik jesu njene izborne pobjede," kazao je Bošković.

"Dozvolimo institucijama da rade svoj posao, ako je negdje neko pogriješio sigurno će odgovarati zbog toga," saopštio je Bošković.

Na pitanje da li afere utiču na ugled u međunarodnim krugovima, Bošković je kazao da svaka afera utiče na ugled bilo koje države.

"Nijesmo ni mi izuzetak, ovakve afere su u praktično svakoj državi na svijetu, ono što je najvažnije istaći jeste da institucije u Crnoj Gori rade svoj posao i ja sam više nego zadovoljan kako se to i odvija. Ne vidim razloga da bi to značilo bilo kakvo usporavanje evropskog puta Crne Gore, jer Crna Gora je zaista stabilna na svom evropskom putu i niko je sa tog puta ne može pomjeriti," kazao je ministar novinarima u Briselu.

"Ja sam imao razgovore sa više mojih kolega, ovdje to su normalne stvari koje se dešavaju u svakoj zemlji, tako da najvažniji je naš generalni put a to je put evropskih i evroatlantskih integracija", rekao je Bošković.

 

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније