Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

12. 02. 2019. 18:30   >>  17:58 8

EMERT PORUČIO

"CG da uspostavi vladavinu prava"

“Predsjednik mladih Republikanske stranke SAD Džejson Emert osudio je progon lidera PzP i DF, kao i ostalih funkcionera, te saopštio da Crna Gora mora pod hitno da uspostavi vladavinu prava i ojača svoje institucije”, saopšteno je iz PzP-a.

 

Emert, koji boravi u Podgorici, u posjeti Pokretu za promjene, sastao sa Predsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, direktorom PzP Dejanom Vujisićem i članom Predsjedništva Nikolom Bajčetićem.

“Tokom posjete, Emert se sastao se sa članovima Mreže mladih PzP u centrali stranke. On je tom prilikom održao predavanje na temu "kako funkcioniše američki politički sistem" i predstavio mladima PzP istoriju Republikanske stranke SAD kao i program”, navodi se u saopštenju.

On je najavio i da će upoznati rukovodstvo Republikanske stranke sa problemima sa kojima se Pokret za Promjene i crnogorska opozicija suočavaju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније