Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 02. 2019. 12:56   >>  12:24 6

KNEŽEVIĆ POZIVA

"Brajović da objasni kako je izmirio dug"

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević odgovorio je danas predsjedniku parlamenta Ivanu Brajoviću, koji je ranije saopštio da još od 2013. nema nikakvih dugovanja prema Atlas banci .

 

Komentarišući to što Brajović nije ništa odgovorio povodom depozita JP Aerodromi Crne Gore u Atlas banci, Knežević je šefa parlamenta, između ostalog, pitao ko je pravno lice koje pominje u aranžmanu za prodaju zemlje, te ko mu je omogućio ugovor sa tim pravnim licem.

Pitao ga je, između ostalog, o cijeni navedenog zemljišta.

"Da li će g. Brajović upoznati javnost sa visinom duga, dati izvode sa svog računa, saopštiti koliko je kasnio sa plaćanjem i detaljno objasniti način na koji je izmiren dug", pitao je Knežević, pozivajući Brajovića da upozna građane sa donacijama njegovoj partiji.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније