Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 02. 2019. 11:04 >> 10:33
3

IMENOVAN ZVANIČNO

Dragan Radović na čelu Prave Crne Gore u BP

Dragan Radović imenovan je za predsjednika Opštinskog odbora Prave Crne Gore u Bijelom Polju. Time je, kako se navodi, nastavljen proces zaokruživanja partijske infrastrukture na sjeveru zemlje.

 

"Danas sam namjerno obukao majcu sa likom predsjednika Ruske Federacije, Vladimira Putina, iz samo jednog razloga: da time pošaljem simboličnu poruku da ne želimo nikome da povlađujemo i da se dodvoravamo, pogotovo ne onima koji su uveli sankcije našoj bratskoj zemlji Rusiji. Na moje veliko zadovoljstvo, a na žalost članova vladajuće koalicije, ali i jednog dijela opozicije, danas sam sa mojim prijateljima i saradnicima iz Bijelog Polja postao dio Prave Crne Gore, koju predvode školovani, neistrošeni, mladi, hrabri i odlučni političari", rekao je Radović.

On je saopštio da Prava Crna Gora u ima "ozbiljnu podršku u Bijelom Polju".

"Bjelopoljci su spremni za pravu i bolju budućnost, za prave političare i za Pravu Crnu Goru, samo iskreno i hrabro", zaključio je Radović.

Lider Prave Marko Milačić kazao je da njegova stranka "raste iz dana u dan".

"Već uveliko radimo na terenu, imali smo nedavno čast da ovdje ugostimo Milicu Bakrač iz Nikšića, nedavno smo otvorili kancelarije u Budvi na čelu sa koordinatorom Aleksandrom Franetom, otvorili smo kancelarije u skoro svim većim gradovima u Crnoj Gori, a nastavićemo to da radimo i u svim drugim, manjim gradovima. Bjelopoljci, srećna nam bjelopoljska Prava Crna Gora", poručio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније