Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 02. 2019. 10:15   >>  09:49 5

VIŠI SUD

Knežević i Mandić mogu van Podgorice

Vanraspravno vijeće Višeg suda u Podgorici ukinulo je mjeru zabrane napuštanja teritorije Podgorice liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, koju im je izrekla sudija tog suda Suzana Mugoša, objavljeno je na sajtu Višeg suda.

"Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Višeg suda u Podgorici ukinuto je rješenje Višeg suda u Podgorici kojim su prema optuženima A.M., i M.K. bile izrečene mjere zabrana napuštanja boravišta, odnosno teritorije Glavnog grada Podgorice", saopštila je portparolka suda Aida Muzurović.

Protiv tog rješenja, kako navodi, žalba nije dozvoljena.

Podsjećamo, sudija Mugoša je tu mjeru donijela prošle sedmice, a u rješenju je pisalo da ukoliko optuženi prekrše mjeru može da im se odredi pritvor i da će mjera nadzora trajati dok za to bude postojala potreba.

Knežević je nakon toga uputio molbu Višem sudu da mu dozvoli napuštanje glavnog grada kako bi mogao da obavlja svoju poslaničku funkciju.

On je optužio Mugošu da se brutalno stavila na stranu vladajuće političke partije, koja u političkoj organizaciji koju on predstavlja vidi glavnog protivnika.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније