Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

11. 02. 2019. 17:42 >> 18:32
1

ODGOVORIO KNEŽEVIĆU

Brajović: Dug sam izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje

Nakon što je Duško Knežević pozvao predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića da javno saopšti kako je isplatio dug prema Atlas Banci, oglasio se sam Brajović. Brajović je istakao da još od 2013. prema Atlas banci nema nikakvih dugovanja.

"Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje. O tome postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima sam ovu transakciju blagovremeno prijavio. Zemlju sam prodao zainteresovanom pravnom licu o čemu je sačinjen notarski akt. I o tome posjedujem urednu dokumentaciju", istakao je Brajović u reagovanju.

Kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore, Brajović upućuje na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka.

"Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza“, zaključuje Brajović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније