Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

08. 02. 2019. 14:23 >> 13:53
2

DF I NSD

Pojedinici bi da sruše koaliciju u HN

Demokratski front i predsjedništvo Nove srpske demokratije pozivali su predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića da, kako su naveli, spriječi rušenje vlasti u Herceg Novom.

Oni od Katića traže da, momentalno staviti van snage, kako novodi DF, nezakonitu odluku svog potpredsjednika Miloša Konjevića.

Podsjetimo Konjević je potpisao odluku kojom je ukinuta Kancelarija za međunarodne odnose Opštine Herceg Novi, koju je vodila Simonida Kordić, iz DF-a.

"U Herceg Novom očigledno postoje pojedinci koji rade sve kako bi razbili koalicionu vlast i tako omogućili DPS-u da preuzme ovaj grad", navodi se u saopštenju DF-a i NOVE.

Kažu i da je Simonida Kordić potpredsjednica NSD i nosilac liste DF osvojila više glasova nego lista na kojoj je Konjević bio na izborima u Herceg Novom.

"To znači da su joj građani više vjerovali nego njemu, koji, evo, pokušava da ugrozi lokalnu vlast. Očigledno je da Konjević ne razumije koja su znanja i vještine neophodne za pokrivanje različitih radnih mjesta. Za obavljanje funkcije prvog diplomate grada, potrebno je obrazovanje, poznavanje stranih jezika, kultura i običaja, kao i prefinjenost u ophođenju s ljudima, kako bi Herceg Novi bio predstavljen u najboljem svjetlu, što za neke druge poslove nije potrebno", poručuju iz DF-a i NSD-a.

DF i NSD, kako navode, očekuju brz i jasan odgovor predsjednika Opštine Stevana Katića, kako bi "odagnao sumnje da je i on u ovome učestvovao".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније