Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

07. 02. 2019. 13:23   >>  12:51 19

"DF SPREMAN ZA PROTESTE"

Mandić: Opozicija da pronađe tačke spajanja

Demokratski front (DF) spreman je za proteste i druge antirežimske akcije i izuzetno je važno da opozicija pronađe tačke spajanja i na djelu pokaže jedinstvo u borbi protiv vlasti, smatra jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

 

On je rekao da DF-u nije problem da učestvuje u protestima koje pokreću drugi, već da im se raduje i snažno će ih podržati.

"Ne bježimo ni od podrške tuđim skupštinskim incijativama, samo nam je važno da budu usmjerene u pravcu smjene ovoga režima. Ko god radi iskreno na rušenju vlasti, mi ga prihvatamo za saveznika", rekao je Mandić agenciji Mina.

On je kazao da su, kako DF uvijek ima i vlastiti plan političkog djelovanja, predložili konkretne inicijative, za koje procjenjuju da su u funkciji ostvarenja zajedničkog cilja.

Mandić je podsjetio da je jedna od njih je i pokretanje postupka za razrješenje predsjednika Crne Gore.

"DF je spreman za proteste i za sve druge antirežimske akcije. Od izuzetne važnosti je da opozicija pronađe tačke spajanja i na djelu pokaže jedinstvo u borbi protiv režima“, rekao je Mandić.

On smatra da građani Crne Gore, koji žele dobro zemlji, traže i očekuju od opozicije da bude zajedno, da zajednički radi i da vlast što je moguće prije smijeni.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније